Over ons

Bekijk ons aanbod op

Colour your garden

In navolging van zijn overgrootvader en vader, besloot ook Jac de Jong om in Boskoop een kwekerij voor zichzelf te beginnen.

Na enkele jaren van huur werd, in 1966, de 1e hectare land gekocht. Daar begon hij met een grote diversiteit aan coniferen, heesters en klimplanten. Jac de Jong Boomkwekerij was geboren.

In de jaren die daarop volgden, heeft het bedrijf een indrukwekkende groei doorgemaakt.

Net zoals de handelsmarkt in snel tempo verandert, kon ook Jac de Jong Boomkwekerij niet achterblijven. Aangrenzende stukken land werden één voor één opgekocht, waardoor er inmiddels 5 hectare bezet wordt.

Onder leiding van zoon Sander de Jong (sinds 2001) is het bedrijf zich meer gaan focussen op de impulsmatige handel. Eerst met de toentertijd gekweekte soorten, vervolgens aangevuld met vaste planten.

Deze bloeiende vaste planten hebben de overhand gekregen, waardoor het bedrijf sinds 2016 bekend staat als:
Colour your garden

Colour your garden beschikt over een team van loyale krachten, waarbij diverse medewerkers het 25-jarig dienstverband al ruimschoots hebben gepasseerd.

Het feit dat Sander reeds de 4e generatie kweker in de familie is, maakt dat Colour your garden met trots een familiebedrijf genoemd mag worden!

Jac de Jong

25-08-2022

Voorjaarsmix

Deze mix is leverbaar van week 6 tot week 19

Bee Friendly mix

Deze mix is leverbaar van week 20 tot week 29

Bloemenmix

NIEUW! Bloemenmix
Vraag naar levertijden

Herfstmix

Deze mix is leverbaar van week 30 tot week 39